ESET Internet Security

0,0079,98 Incl. BTW

  • Uitgebreidere beveiliging door de ingebouwde Firewall
    Met de ingebouwde firewall ben je nog beter beschermd tegen aanvallen van buitenaf, wat het risico op inbraak op het apparaat verminderd. Daarnaast ben je beschermd tegen aanvallen die zich via het netwerk verspreiden en tegen botnets.
  • Veilig Internetbankieren (verbeterd)
    Je kan met een gerust hart online shoppen en internetbankieren. De beveiligde browser, die ervoor zorgt dat (betaal)gegevens die je invoeren niet gestolen kunnen worden, opent automatisch bij een online betaling.
  • Netwerk Scanner (verbeterd)
    Een veilig thuisnetwerk creëren wordt een stukje gemakkelijker met de Netwerk Scanner. Je krijgt inzicht in welke apparaten verbonden zijn met je wifi-netwerk en kan de router en slimme apparaten testen op zwakke plekken.

Wat krijg je nog meer met ESET Internet Security?

  •          Je verloren of gestolen apparaat terugvinden met Anti-Diefstal
  •          Bescherming tegen ongewenste toeschouwers met de Webcambeveiliging
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Ideaal voor moderne gebruikers met zorgen over hun privacy, die het internet actief gebruiken om te winkelen, bankieren, werken en communiceren (beveiligt Windows-, Mac- en Android-apparaten).

ESET Internet Security biedt bescherming tegen malware en andere online dreigingen. Met Veilig Internetbankieren en de Netwerk Scanner bevat ESET Internet Security hulpmiddelen voor jouw om je eigen veiligheid te vergroten.

Extra informatie

Periode

Triallicentie 1 maand, 1 Jaar, 2 Jaar, 3 Jaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ESET Internet Security” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *